| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ANonymní čárko tečko,

samozřejmě, že jsem si jistá zdrojem informací... kolem těch lázní byly i potom nějaé demonstrace, do kterých se zamotala i Antifa atd...
To o té "minimálně jedné těhotné vězenkyni" to taky proběhlo seriózníma zprávama.

Neviděla jsem ztopořený pyj v lázních osobně, pže jsem tam nebyla - to je z výpovědi jedné svědkyně - takže to teda je "neověřené".

Jinak řešitelné to asi je - ale momentálně mi to přijde, že ti transsexuálové jsou utržení ze řetězu + navíc asi hodně zneužívaní dalšími.
A je to dilema - co mají dělat korejské lázně, když jim tam přijde chlap s tím, že ho musí pustit do dámské části lázní proto, že se cítí být ženou? Kdyby ho odmítli, tak mají na krku soud za diskriminaci. Takže nějaká formální hranice by tam měla být - a ne že chlap se u soudu rozhodne, že prohlásí, že je ženská a půjde do ženského vězení. Minimálně bych tam viděla nějaký složitější formální proces na tu změnu pohlaví, aby nešlo se prohlásit za druhé pohlaví jen tak. Ve finále je to i ochrana těch trans - aby to nikdo nezneužíval, jak ho napadne. BOhužel v USA je to teď teror většiny naprosto marginální menšinou.

Já chci mít dámské kultivované záchodky, ne záchodky společné, kde se k míse brodím přes podlahu, na které je nachcáno a kde je pochcaný celý záchod, protože chlapi jsou prostě prasata a ve veřejných prostorách se vůbec nenamáhají trefovat do mísy.
(ne, že by dámy taky občas nenechaly po sobě chlívek, včetně poházených menstruačních pomůcek atd., ale aspoň není "nachcáno všude" - je to počůraný prkýnko, nebo teda pohozená vložka, ale není moč na zemi tak, že se člověk tam štítí šlápnout).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.