My taky na návštěvy moc nechodíme, protože udržet ty moje miláčky celkem v klidu je někdy těžké. Chodíme tam, kde můžeme být venku na zahradě. O sousedech bych mohla psát romány. Protože už mě ta jejich falešnost, zlomyslnost a pokrytectví nebaví, chodíme od našeho domu pryč. Nebudu nikomu vysvětlovat, proč jsou moje děti takové... Učíme je aby půjčovali hračky dětem, které bydlí u nás v domě..... Ale jiní rodiče hračky svých dětí před našimi uklízí.... Tak mi můžou políbit p-----,
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.