Přidat odpověď
Tak v autě vozíme především minerálky (koupené v akci) a light-colu na které jsem závislej. Většinou v objemu tekutin na celou dobu. To je u nás výrazně levnější.(Nepiju sladkou, to na cukrovku nemůžu, pouze jedovatou. Halt ji ve firmách máme grátis.) Třeba ještě českej chleba, 1l mléka, nějaké základní věci, co nevíme, zda budou na pokoji, jako je cukr, kafe, čaj, sůl, olej, saponát, utěrku, rychlovarku, plastové nádobí, nějaké příbory a nože, univerzální zásuvky a psy (prodlužky s rozbočkou). Oba totiž máme CPAPy. Mám ze služebek krásnej německej 500W vařič zaklápěcí do hrníčku na cca 0,7l vody, v tom jsme uvařili už lecos leckde. Většinou tahám notebook, tak tam mám kde co, včetně noční lampičky a dalších rozboček, HDMI kabelu, ...
Snažíme se nakupovat až na místě, protože miluju nějaké místní speciality, třeba i v pohraničí, nějaká saská jídla (moc mi chutnaly řízky s rajskou omáčkou a rýží v závodce v Lipsku), polské pierogy atd... Ale některé země jsou drahé, tak třeba do Dánska jsme nakupovali ve Stralsundu (?) v Německu, kde jsme i spali.
Předchozí