| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jani nejsi...jsem tu taky.
Ty brďo, to bych Štěpánovi asi neudělala, vzít ho tam. Jen jsem letmo koukla o co jde a je mi jasný, že by měl pak noční můry. On jako malý měl trauma z čarodějnic, moje máma sbírá loutky a museli jsme je schovat. Jednou uviděl takovou tu čarodějnici na baterky co jí svítí oči a chroptí a bylo hodně zle. Sice byl mnohem menší, ale zůstalo to v něm dodnes. Tenkrát čarodějnicím říkal císa.
Držím vám palce s tou školkou, určitě bych postupovala jako ty. Naštěstí u nás se to uklidnilo, Š. už má rád obě paní učitelky. Ale bylo to hodně o tom, aby on s nima spolupracoval, pak se dočkal pochvaly.

Včera jsme byly s mámou na slavnostní předpremiéře filmu Román pro ženy. Já četla knížku, Viewegh to napsal na základě těch milostných dopisů co před časem byly v každém metru. Připomíná mi to Deník Jonesový, je to sranda. Simona Stašová je výýýýýýborná, ta ženská nemusí ani promluvit a její grimasy mluví za ní. Do kin by to mělo přijít čtrnáctého, tak jestli budete mít možnost, doporučuju!!! Viděli jsme tam Saudka se Sárou, teda ten dědek vypadá fakt dobře. A jí to moc sluší, děti jí svědčí. Je to sranda, tatík doma asi hlídal a ona šla s "dědečkem". Stašový to taky slušelo, hodně zhubla. Renč vypadá jak klučík...

O práci vám ani nepíšu, dělám nedělám, stále je to takové nijaké.
Dnes je malý u babi, jdeme s Michalem na véču. Sousedka má kousek hospůdku, výborně tam vaří.

Š.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.