Přidat odpověď
Jani nejsi...jsem tu taky.
Ty brďo, to bych Štěpánovi asi neudělala, vzít ho tam. Jen jsem letmo koukla o co jde a je mi jasný, že by měl pak noční můry. On jako malý měl trauma z čarodějnic, moje máma sbírá loutky a museli jsme je schovat. Jednou uviděl takovou tu čarodějnici na baterky co jí svítí oči a chroptí a bylo hodně zle. Sice byl mnohem menší, ale zůstalo to v něm dodnes. Tenkrát čarodějnicím říkal císa.
Držím vám palce s tou školkou, určitě bych postupovala jako ty. Naštěstí u nás se to uklidnilo, Š. už má rád obě paní učitelky. Ale bylo to hodně o tom, aby on s nima spolupracoval, pak se dočkal pochvaly.
Včera jsme byly s mámou na slavnostní předpremiéře filmu Román pro ženy. Já četla knížku, Viewegh to napsal na základě těch milostných dopisů co před časem byly v každém metru. Připomíná mi to Deník Jonesový, je to sranda. Simona Stašová je výýýýýýborná, ta ženská nemusí ani promluvit a její grimasy mluví za ní. Do kin by to mělo přijít čtrnáctého, tak jestli budete mít možnost, doporučuju!!! Viděli jsme tam Saudka se Sárou, teda ten dědek vypadá fakt dobře. A jí to moc sluší, děti jí svědčí. Je to sranda, tatík doma asi hlídal a ona šla s "dědečkem". Stašový to taky slušelo, hodně zhubla. Renč vypadá jak klučík...
O práci vám ani nepíšu, dělám nedělám, stále je to takové nijaké.
Dnes je malý u babi, jdeme s Michalem na véču. Sousedka má kousek hospůdku, výborně tam vaří.
Š.
Předchozí