Martino, i když by to nebyla žádná hrůza, porodit dva týdny před termínem. Já měla minule poslíčky jednu noc, taky jsem nespala, a druhou noc o půlnoci mi praskla voda a jela jsem. Ráno byla Viki na světě. Každopádně je to nepříjemné. Musíš nějaký spánek nahnat ve dne. Moje mimi mi docela vevnitř řádí, tak nevím, jestli se mu nová poloha líbí nebo naopak. Doufejme, že je tam "zapasované". Čau D.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.