Honey, překvapilo mě to. My jsme byli s Lojzíkem taky objednaní. Ale v pátek ráno jsme nastoupili, protože tam bylo asi 10 dětí, tak přišel na řadu kolem poledne... V sobotu ráno nás pustili domů. Ti kteří byli místní a v pořádku, odcházeli kolem 17.hodin ještě v pátek, my jsme zůstali na noc a pouštěli nás ráno. Lojzík neměl komplikace, kromě vykašlávání hlenů a krve po tom zákroku. Ale odpoledne byl celkem fit a musela jsem ho držet v posteli. Jinak u nás lije, přesně jak předpovídali. Konečně jsem se trochu vyspala a dala dohromady, tento týden to pro mě byl děs na psychiku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.