| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Daggy, Martino - myslím na vás a držím palce, hlavně ať je všechno v pořádku a ať už to máte za sebou... :o)

Ani dnes ve školce, já jsem tady sesmolila žádost o umístění do školky v době prázdnin - to pro případ, že by mě vzali na to místo... Zrušit to můžu vždycky. Tak uvidíme.

Aninka - náš malý číslíčkový genius (pozná čísla 1-9) včera vzala můj mobil, vytočila 2 (tam mám uloženého Tomáše) a volala mu, jestli už jede domů... Já si celou dobu myslela, že si dělá legraci a telefonuje jenom "jako" (její VELMI oblíbená zábava), pak mi to chvíli přišlo divný, ale ona to pak skončila. Načež volal Tomáš, jestli jsem něco chtěla nebo jestli mu OPRAVDU Ani volala sama. Sama no. Pak jsem se jí ptala jak to udělala a ona mi naprosto s přehledem vysvětlila, že tatínek má číslo 2 a babička 6. Tak jsem koukala...

Tak já jdu zase poklidit dům, to je pořád dokola... venku máme řemeslníky a dělají nám terasu... Tak si s prvním sluníčkem a teplíčkem budeme moci sednout na zahrádku... Už se těším, já chci léto!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.