Přidat odpověď
Ahoj holky!
Jenom koukám, jak máte šikovné děti :)))
Zato nám roste zlobidlo ...... včera večer dostala hysterický záchvat, že nechce chodit do školky, že se jí tam nelíbí (a na dotaz, co se jí nelíbí, řekla, že hračky :)) Prosila mne, ať jí nechám samotnou doma, že vůůůůbec nebude brečet, a furt se ujišťovala, že do tý školky nebude muset.
Bylo mi to divné, protože každý den hlásí, co nového se učili, tak jsem si dneska popovídala s paní učitelkou. Já jsem i trochu bála, jestli jí tam, nedejbože, někdo trošku nešikanuje ....... opak je pravdou: Adélka se prý v poslední době hodně otrkala, je v tzv. "zlobidlové" skupině, nemá problémy si urvat z ruky jiného dítěte hračku, kterou chce, prý se i pere (zatím teda jen s Viktorkou), no je prostě docela od rány ..... tak jsem z toho dost v šoku.
Pravda, všimla jsem si, že je doma víc taková oražená, na druhé straně jsem ráda, že se o sebe "umí" postarat, nicméně mně to zaskočilo. Paní učitelka mi pak říkala, že to je normální vývoj, tak jí chci věřit, přece jenom má s těma dětma víc zkušeností :)))) Ale taky se chci zeptat vás, máte podobné zkušenosti?
Omlouvám se, že jsem to tady tak zahltila, mně to fakt překvapilo, kdybyste jí včera viděly, takový malý ubrečený ubožáček .... a pak ve školce "drsoň".
Mějte se hezky!
Předchozí