Přidat odpověď
Ahoj,
Honey, u nás je to tento týden trochu podobné, Viki chodí do školky a každé ráno na mě nejdřív ječí, že nebude vstávat, pak že do školky nepůjde a že bude sama doma. Taky se jí ptám, co se jí ve školce nelíbí a ona řekne že nic (myslí teda všechno). Pak se tam nějak horko těžko coby poslední dostrkáme a ona hned ve dveřích se širokým úsměvem zdraví učitelku a pak prchne ani mi neřekne ahoj. Konkrétně včera už jsem ráno myslela, že to vzdám, odpoledne pro ni přijdu a ona nechce jít ze školky! I podle učitelek je tam naprosto v pohodě. Já si myslím, že konkrétně u ní je to hlavně nechuť vstávat na povel a pomalejší ranní rozjezd. Jak budeme chodit do školy, to teda nevím. Zítra mají divadlo a teď večer prohlásila, že stejně na žádné divadlo nepůjde. Je to prostě rozená negativistka.
Čísla ji teď taky hrozně zajímají, ty základní přečte a pořád se ptá, co je to např. dvojka a nula dohromady atd., akorát vždycky roztomile řekne co jsou to dvě jedny místo jedničky.
Léňo, Honzík je teda fakt akční! Máš doma veselo. Co Andrea, jak zvládá? A jak po císaři? Pozdravuj ji i miminko.
Čau D.
Předchozí