| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Která kojenecká voda je ta pravá?

Z mého pohledu je jediným možným řešením doúprava vody doma, tedy filtrací. Je pravda, že fitr odstraní z vody nežádoucí látky (žádoucí podle vyhlášky ČR č. 376/2000 Sb. je jen vápník 30mg/l a hořčík 10mg/l, u dalších 67!!! látek jsou udány maximální povolené hodnoty. Zajímavé je, že mezi ně mimo jiné patří kromě dusičnanů, dusitanů a chlóru také arsen, kyanidy, olovo, rtuť, sloučeniny metanu, etanu, etenu a mnoho dalších). Nechám na Vašem zdravém rozumu, co z toho lidské tělo potřebuje. Co se týče minerálů, rozpuštěných ve vodě, jedná se o minerály anorganického původu, tedy neživé (vodní kámen), které naše tělo stejně neumí využít, ale zase si je umí pečlivě uložit v tepnách, cévách nebo v podobě ledvinových kamenů. Toto není můj osobní názor, o rozdílech mezi organickými a anorganickými minerály jsme se všichni učili už na ZŠ. Jestliže Vás trápí obava z těžkých onemocnění, které může způsobit pití čisté vody, doplňujte minerály raději z potravy (ryby, zelenina, luštěniny), se kterými si tělo poradí. Ještě bych se zmínila o převařování vody z kohoutku. Výsledek je jediný, a to ten, že čistá voda se odpaří a roztok škodlivin zhustí. Jestliže převařujeme vodu, abychom zlikvidovali mikroorganismy (přestože to už udělal chlor), musíme to trvat minimálně 20minut. Umíte si jistě představit, kolik nám v hrnci po této době zbyde a jaké TO bude kvality. :)
Já mám doma přístroj od firmy AQUEL BOHEMIA, jsem maximálně spokojená a mohu ho vřele doporučit. KLIDNĚ TO BERTE JAKO REKLAMU, ale jsem ochotná se za něj poprat. :) Přeji všem moc krásný den úspěch při hledání toho ideálního řešení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.