Žabátko, miminku zatím nehrozí opravdu vůbec a naprosto nic, neb zatím neexistuje - včetně potenciálního otce. :-( Pokud by ale naklíčilo, udělám to tak, jak to mám v plánu a nebudu litovat peněz za čekárny, kde nacvaklo není. Do jedné takové chodím už teď. Z dřív popsaných důvodů si pravděpodobně budu chtít taky - byť s krvácejícím srdecem - zařídit plánovaný císařský řez. :-( K tvému odkazu: já jsem provedla dílkovou adpopci přes humanistické centrum Na rovinu a "mám" šestiletou Faith z Nairobi, od května začne chodit do školy. :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.