Sears, to mne tesi, a myslela jsem si ze to nebylo pro mne. Ale zapojuji do techhle diskusi kdyz mi nejdou jine praci a byvam unavena, specham a cesky pisu jako idiot, casto mne tady nerozumeji:-)), tak jen jsem chtela ujistit. Ti zdravotnicke veci v Cesku asi se budou zlepsovat, alespon na medialni urovni uz jsou nejake zarodky takove kampani proti paternalistickemu pristupu k pacientovi jako bylo v Nemecku pred lety. Snad budeme mit stesti i s lepsi politickou reprezentaci po volbach a zavedou se opatreni, ktere budou podporovat uctu ke klientovi i ve zdravotnictvi. Doufam:-))).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.