Zabatko, "zmetek" radu tvych nadhernych projevu nevycerpal. Tvoje postrehy o smyslu zivota deti s DS byla stejna hrubost. Tvoje postrehy o sobectvi matek, ktere porodi postizene dite z lasky, taktez. A myslim ze clovek s minimalni socialni inteligenci nic takoveho by nerekl. Ne proto, ze by sam treba za kazdou cenu takove dite si nechal, ale jen proto aby nekomu neublizil. Asi ti nedoslo, ale mi celou dobu v polemice s tebou jde o politickou korektnost. Ja ve skutku temer v kazdem prispevku podotykam, ze tyhle rozhodnuti jsou kazdeho vec. Ja si nemyslim, ze jsi horsi nez matka, ktera porodila postizene dite a o nej pecuje, ja jen rikam, ze nemas zadne pravo urazet nici city, proto ze zadne spravne reseni v tomhle neni.
A proc jsem ptala za co bojujes? Protoze chapu, proc Verka je ostra, a Vera, Marketa a Alzbjeta jsou radikalni. Protoze oni maji za co bojovat: za pravo na vycerpajici a rutinni informaci od lekaru, za uctu i pomoc matkam postizenych deti, za domaci peci o postizene, ktera by nebyla by az tak nevyhodnejsi nez pece ustavni a za tu zatracenou politickou korektnost. A nechapu co chybi Tobe, abys nechala unaset az do urazek.
Předchozí