Přidat názor k anketě manželce
ahoj! zatim dite nemam, takze nemluvim ze zkusenosti, ale je to proste muj nazor. Nemam pocit, ze Martin neco psal o tom, ze bude dite nadsene, kdyz se vezme na hrad, do restaurace... Mozna to myslel tak, jako ja. ; Hodne z nas bydli nekde v panelaku, nebo v nejakem baraku bez balkonu, nema zahradu a nema ani rodice, ktere vlastni zahradu, kde bychom mohli travit prvni rok miminciho zivutka. Treba se nam to narodilo na jare, takze je venku krasne a my prece nezustanem zalezli v byte, kdyz muzem jit do parku. Myslim, ze takhle male dite ji velmi casto, takze kdyz se matka vyplahoci s kocarkem ven(co da treba bez vytahu dost praci) aby nacerpali slunicko, ma dite uz za chvilku hlad a vracet se za pul hodiny domu mi prijde stresujici vic - to je o "odpocinkovy nedeli"
Potom je dalsi situace, ktere se vyhnout neda. Otec byva v praci, aby matku s detma uzivil a matka musi vybehat doktory, ruzny urady...to je jednou za cas - pravda
Ale co matky co jsou na vsechno sami? ..musej na nakup, vybihat 20 uradu, aby dostaly aspon nejakou korunu. Tak se maj vzdy po pul hodine vracet domu? ..myslim, ze to je nemozne.
Nemam pocit, ze je pro dite stresujici, kdyz je kojene nekde v parku na lavicce. Jiste nekde v restauraci nema co tak male dite delat a bylo by to pro nej jiste velice stresujici, ale nebudem preci odsuzovat kojici matku na verejnosti, ne o kazdou zenu je postarano tak, ze nikam nemusi chodit nic vyrizovat, zarizovat a kdyz je krasny letni den, tak proc byt zalezli, kdyz muzem na slunicko. Mimichodem, v kterem to roce, ze zijem? Opravdu jste pohorseni pohledem na kojici matku? ..To je mi vas lito!
Předchozí