Přidat odpověď
Marti, Mersi, to opravdu mate tak spatne vzpominky na detstvi, ze az takove veci vas napadaly?
Vim, ze uz Martina neco malinko vzpomnela pri nasich uvahach o Vanocich, o jejim pesimistickem pristupu k temto svatkum.Ale takove reci mi prijdou jako strasne silne.
Je pravda, ze ja na detsvi nevzpominam nijak, spis ho mam spojene jen s mamkou, protoze otec byl silny alkoholik, pred kterym jsme utikaly oknem pryc z bytu,za ktereho jsem se stydela pred kamaradkama, kdyz jsme ho potkaly uplne "namol".MOje mladsi sestra/o 8 let/ ho jiz takoveho nezazila a jeji vztah k nemu je ted uplne jiny,ona je jeho milacek.Ale stale jsou to moji rodice, ke kterym mam prirozeny respekt a vazim slova, abych neublizila, atd. Narozdil od me sestry, ktera co na srdci to na jazyku a slova si ani v komunikaci s rodici nevybira a je mi nekdy stydno za ni.No a v zaveru, je to ona kdo je ta lepsi.To je zas muj problem.Ale nikdy by mne nenapadlo chtit rodice jine.To jen tak k problemu.
Co se prace tyce,ja zase uvazuji ze se po 12-ti letech vratim do skoly, budu tam jako cerstvy absolvent, ba hur, ale vzhledem k absenci jakehokoliv hlidani,mi to pripada jako jedina moznost.Samozrejme az za rok.
Předchozí