Holky,už je to za náma,já jsem to zpracovala už dávno,vysvobozením ale pro mně bylo to,že jsem se odstěhovala 300Km od domova.Otec už přez dva roky není a s ním odešly i trable.S mamkou teď vycházím tím líp a už nejsem terčem psychického vydírání. Teď jsem nejspokojenější člověk na světě a snažím se aby Adam nikdy nepoznal ani zlomek toho co já jako malá.Mám skvělého muže,tak nic takového ani nehrozí.
Ivo,už je to tady,oba chlapi mi foukli na letiště už včera!Adam tam chtěl spinkat mezi pilotama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.