V červenci jsem uprostřed těch největších veder :-) porodila v Brandýse chlapečka.Rodila jsem poprvé. Přesto, že bylo hodně porodů a personál nevěděl co dřív, porod a péče o nás v Brandýse byla téměř bez chyby. Chtěla bych moc poděkovat za profesionalitu a úžasný přístup paní doktorce Garayové i porodní asistentce, jejíž jméno si bohužel nepamatuju. Moc mi při porodu pomohly, obě byly moc milé. Tatínka jsme u porodu neměli a o to víc jsem jejich přístup ocenila. Na přístup dětských sestřiček si já nemůžu stěžovat, cokoliv jsem potřebovala, s tím poradily a pomohly. Od začátku plně kojíme. Po 4 dnech nás pustili domů. Brandýs mohu doporučit, i když příště bych radši rodila jindy než v létě, 35C ve stínu bylo docela vyčerpávající.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.