| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj no jak bylo v lázních, no celkem dobře, ke konci byla Anet nemocná, ale zvládli jsme to a zítra jde do školky.
Jo a téma lázně?
To musím ještě rozdýchat, byli náročné hlavně psychicky. Když tam vidíte děti na vozíčku, s nevivinutýma nožičkama, či tříletou holčičku se srostlou fontanelou, (vývoj hlavičky a i mozku se zastavil na 3/4 roce a tak taky vypadá, tělíčko tříleté holčičky a hlavička maličká a rozum malého miminka) tak vám je ouzko. Každý den jsem objímala moje zlatíčka a ač nejsem žádného vyznání, děkovala jsem bohu za to, že jsou moje děti jakžtakž zdravé, že Adélka má jen astma a celiakii, a že Anet ač má myopatii, tak zatím chodí a smí si ještě užívat života. Bylo to skutečně náročné, ale zase na druhou stranu mě to pomohlo v tom, že vnitře jsem se posílila a vím, že nesmím povolit ve své důslednosti ve cvičení.
Jinak já stále kojím, mléčka mám na rozdávání, maličká spinká hezky, dneska měla 4650g a 55 cm takže od narození nabrala přesně dvě kila a vyrostla o 8cm. Což je pěkný výkon a je vidět, že rozhodně hlady netrpí.
Anetka jde zítra do školky a tak jsem na ní zvědavá.
Holkám zatím nadšení z maličké vydrželo, pomáhají i když nemusí. Takže není si nač ztěžovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.