| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

KOjení je naprosto přirozená činnost, která nemá důvod kohokoliv urážet. Více či méně jsme byli všichni kojení. Naštěstí dnešní doba již není tolik puritanská a lze miminko bez větších problému nakojit prakticky kdekoliv. Pozor pro všechny - kojení není nutně spojené s obnažováním (na veřejnosti), alespoň ja měla po měsíci gryf, že nebylo vubec nic vidět! Stalo se mi například, že můj tatínek nebo podobně (většinou panove od 50 dál) se styděl, samozřejmě že v takovem případě není nic jednodušího, než odejít do jiné místnosti atd.!!!
Na veřejnosti(ve vlaku, v restauraci,v parku atd.) : je samozřejmě vhodné se zeptat zda to nebude lidem v nejbližším okolí vadit (ja se nikdy na veřejnosti nesetkala s nepochopením či negativními postoji, spíše naopak). Kojení je nejpřirozenějším, vždy spravně teplým a pro děti nejvhodnějším způsobem stravy a každý vzorný puritán si může zkusit jaké to je když má bezdůvodně hladovět či žíznit proto, aby jej nikdo nevidel pit ci jit ( k tomu ještě přitěte nepřilišnou mobilitu maminky s kočárkem).
Jsem s holcickou sama a urady za me nikdo nevyridil, takze jsem cestovat musela!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.