Přidat názor k anketě manželce
KOjení je naprosto přirozená činnost, která nemá důvod kohokoliv urážet. Více či méně jsme byli všichni kojení. Naštěstí dnešní doba již není tolik puritanská a lze miminko bez větších problému nakojit prakticky kdekoliv. Pozor pro všechny - kojení není nutně spojené s obnažováním (na veřejnosti), alespoň ja měla po měsíci gryf, že nebylo vubec nic vidět! Stalo se mi například, že můj tatínek nebo podobně (většinou panove od 50 dál) se styděl, samozřejmě že v takovem případě není nic jednodušího, než odejít do jiné místnosti atd.!!!
Na veřejnosti(ve vlaku, v restauraci,v parku atd.) : je samozřejmě vhodné se zeptat zda to nebude lidem v nejbližším okolí vadit (ja se nikdy na veřejnosti nesetkala s nepochopením či negativními postoji, spíše naopak). Kojení je nejpřirozenějším, vždy spravně teplým a pro děti nejvhodnějším způsobem stravy a každý vzorný puritán si může zkusit jaké to je když má bezdůvodně hladovět či žíznit proto, aby jej nikdo nevidel pit ci jit ( k tomu ještě přitěte nepřilišnou mobilitu maminky s kočárkem).
Jsem s holcickou sama a urady za me nikdo nevyridil, takze jsem cestovat musela!
Předchozí