| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj děkuji za odpověd a vážím si tvého názoru.
..ale prosím nevím, čím jsem tě tak popudila, že jsi mi napsala tak nepřátelskou odpověď!
má žádost nebyla adresována přímo tobě a nemí třeba jí brát jako obtěžování,
ale chápu, že si velice ceníš svého času a nemáš ho nazbyt,natož se zabývat nějakou úplně nedůležitou pomocí...

prosím nevím jestli jsem svou žádost o pomoc správně formulovala, ale hledám pomoc s zakoupením knižky o něčem co mě zajímá a nemám možnost si to tady koupit. hledám přímo skvělé Japonské knihy které jem viděla na ebay.
/ přes ebay kde jsem našla dost literatury se vetšina nedá koupit do ČR/

Nehledám radu jak to dělat jinak!

Určitě je možnost, že na tomto veřejném serveru určeném maminkam najdu někoho kdo mi pomůže.

prosím zamysli se nad svou nepřátelskou a útočnou reakcí, protože to bylo docela zbytečné. A budu tě s nadsázkou ironizovat...
ale přece nebudeš investovat svůj čas a peníze, kterých nemáš dost, protože ti nikdo neplatí mateřskou .. nevím v jaké jsi životní situaci a snažím se Tvou reakci pochopit....

Dovoluji si upřesnit svou žádot o pomoc:

prosím nějakou laskvou maminku, která bude ochotná mi v vyhledat příslušnou literaturu aby mě kontaktovala. emailem.
fianční náklady s pořízením a doručením knižky hradím já...ale doufám že se podaří knižku mi doručit při nějaké cestě do Čech.
moc děkuji za laskavost
přeji pěkný den.
Haa Škorpilová

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.