Maso je prostě maso
Moje recepty |Naposledy vložené
Není řízek jako řízek... A ani smažený řízek nemusí vždy chutnat stejně.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Zajímavá úprava masa, zejména suchá kuřecí prsa nebo vepřové kotlety může chuťově velmi pozvednout. A kupodivu lze takto upravit i maso hovězí.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
aneb co s cuketou, když už nám leze krkem...
Je to vlastně musaka, kde místo brambor dáme cuketu.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Levná varianta výborného jídla. Vaří se to dlouho, ale samo, je třeba jen sem tam zamíchat...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Jedna indická inspirace... Korma není název jídla, ale označuje „dušení“. Korma má být hustá, sametově jemná na chuti velmi bohatá. Recept pochází z Dillí, které je označováno za centrum mughalské kuchyně.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Musaka a její různé varianty pochází z Balkánu. Většinou se používají brambory či lilek a maso s bílou omáčkou nahoře. V této variantě jsou použité tykvičky, se kterými v určitém období řešíme nerudovský problém "kam s nimi"...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Rychlé a na talíři pěkně vypadající jídlo.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborná omáčka, které hořčice přidává zajímavou chuťovou stopu.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Velmi rychlé jídlo, využívám odřezky masa při bourání kuřat.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Zajímavé využití dnes moderní suroviny.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997