Krémy a potahové hmoty
Moje recepty |Naposledy vložené
Naprosto dokonalé chuťové vyladění této polevy dostaneme, když ji před zaschnutím posypeme tenoulinkými hoblinkami citronové kůry...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Krém na plnění dortů, řezů i vánočního cukroví známý jako Swiss Meringue Buttercream.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Plním tímto krémem košíčky, pantoflíčky, je výborný i na zdobení dortů.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Gel je pochoutka i jen tak (jako džem - na palačinky například), ale krém tímto gelem ochucený, nemá konkurenci.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborný krém na plnění řezů, dortů a drobného cukoví, např. košíčků.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
na věnečky a jeho chuťové variace na další zákusky
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Recept z dob, kdy byla Nutela nedostatkové zboží, jen sporadicky přivezené ze západu. Ale české hospodyňky si vždy věděly rady.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Nepravý marcipán.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Méně sladká potahovka - něco mezi varnou klasickou a cukrářskou modelkou.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Potahovací hmota na principu odpalovaného těsta.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997