Avokádová omáčka k těstovinámAutor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 8.10.2018 19:13:55
Rychlá omáčka s využitím zbylého masa.
Suroviny 2 zralá avokáda • 2 stroužky česneku • sůl, pepř • 2 lžíce zakysané smetany • cca 150 g masa (zbytek pečeného, grilovaného, nebo jinak tepelně upraveného masa, může být kuřecí, krůtí, vepřové...) • těstoviny podle chuti • Postup Dáme vařit těstoviny a než budou hotové, rozkrojíme avokádo, lžičkou vyškrábneme ze slupky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepř, česnek (pokud někomu nedělá dobře "živý", můžeme použít granulovaný). Avokádo pomixujeme, můžeme naředit trochou vody, slitou z těstovin. Vmícháme na drobné kousky nakrájené maso a prohřejeme. Před podáváním zamícháme do omáčky zakysanou smetanu a dáme na těstoviny.
Zobrazeno doposud 343 x.
|
Všichni uživatelé |