Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Filé v lese

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 13.8.2008 21:31:25
Zajímavá kombinace ryby a hub...
Filé v lese
Suroviny
Na 4 porce: 8 kousků filé • 300 g hub (žampionů) • jíška • 3 lžíce hořčice • sůl • lžička másla • 3 lžíce olivového oleje
Postup
Houby (či žampiony) očistíme, pokrájíme na plátky a podusíme do měkka na olivovém oleji. Podlijeme horkou vodou, přidáme jíšku, vmícháme hořčiči, osolíme a uvaříme bešamel. Do zapékací mísy dáme máslo, necháme rozehřát v troubě. Na to položíme filé, zalijeme bešamelem s houbami a zhruba 20 minut zapékáme. Jinak je lépe udělat bešamelu hodně a spíše řidší, je o něj rvačka. Pokud bude řídký moc, je možné ho dozahustit ke konci zapékání. I po konci zapékání by měl mít konzistenci hustší omáčky.
Příloha: vařené brambory a brokolice.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 449 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.