Šumavské nudleAutor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 21.9.2014 17:12:32
Výborná kombinace hub a těstovin.
Suroviny 500 g širokých nudlí • 150 g anglické slaniny • 200 g čerstvých hub • 200 g zakysané smetany • 1 střední pórek (nebo cibule) • kmín • česnek • sůl Postup Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím připravíme omáčku. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme, přisypeme nakrájené houby, osolíme, okmínujeme, přikryjeme poklicí a zvolna dusíme. Přidáme nakrájený pórek, drcený česnek a vše smícháme s prohřátou zakysanou smetanou, až vznikne hustá omáčka. Na talíři přeléváme těstoviny a hned podáváme.
Zobrazeno doposud 417 x.
|
Všichni uživatelé |