Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Avokádová omáčka k těstovinám

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 8.10.2018 19:13:55
Rychlá omáčka s využitím zbylého masa.
Suroviny
2 zralá avokáda • 2 stroužky česneku • sůl, pepř • 2 lžíce zakysané smetany • cca 150 g masa (zbytek pečeného, grilovaného, nebo jinak tepelně upraveného masa, může být kuřecí, krůtí, vepřové...) • těstoviny podle chuti •
Postup
Dáme vařit těstoviny a než budou hotové, rozkrojíme avokádo, lžičkou vyškrábneme ze slupky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepř, česnek (pokud někomu nedělá dobře "živý", můžeme použít granulovaný). Avokádo pomixujeme, můžeme naředit trochou vody, slitou z těstovin. Vmícháme na drobné kousky nakrájené maso a prohřejeme. Před podáváním zamícháme do omáčky zakysanou smetanu a dáme na těstoviny.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 344 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.