Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Krabí kremrolky

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 6.5.2014 9:53:24
Dobrota k vínu či pivu.
Krabí kremrolky
Suroviny
Listové nebo octové těsto cca 500 g • 2 balíčky krabích tyčinek • grilovací koření • 30 špenátových listů • 1 vejce
Postup
Těsto rozválíme a nakrájíme rádlem na cca 1,5 cm široké proužky. Tyčinky vybalíme a obtočíme špenátovým listem. Od jednoho kraje obtočíme proužkem těsta (jako kremroli) a lehce posypeme grilovacím kořením a každou tyčinku překrojíme napůl - na kousky velikosti sousta - a potřené vejcem upečeme do růžova.
Můžeme podávat teplé i studené.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 495 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.