Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Noky z lososa v rajčatové omáčce

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 16.1.2010 22:32:34
Je to lahůdka na sváteční stůl...
Noky z lososa v rajčatové omáčce
Suroviny
400 g čerstvého lososa • 2 dl šlehačky • sůl • mletý bílý pepř • šťáva z 1 citronu • petrželka (zelená) • 300 g drcených rajčat v konzervě • máta
Postup
Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme nebo na prkénku nožem rozetřeme jako při výrobě tataráku. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu. Vše promícháme a umixujeme na pěnu. Přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.
Dvěma lžícemi tvarujeme větší noky.
Rajčatovou směs z konzervy promícháme se solí a čerstvou nasekanou mátou.
Podáváme studené jako předkrm s opečenými toasty.
Pokud chceme mít omáčku hladkou, můžeme ji také rozmixovat.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 414 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.