| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 6349  [Dalších 6319 >>]
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
5.9.2007 21:09:18
to je mi taky líto, že mě to nenapadlo, že jste na chatě, jinak bych ti samozřejmě dala vědět a viděly bysme se konečně na živo. To je fakt škoda. Ale určitě tam zase pojedeme i příští rok, teda pokud nás kamarádka pozve, býváme tam vždy na pár dní koncem prázdnin, tak se ozvu, třeba budete zrovna zase na chatě. :o)))
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
4.9.2007 13:12:31
Jani, já Ti velice děkuji za přání. Myslela jsem na vás, kdy že máte na tu dovolenou jet. No, a vy už jste tam. Tak si to hezky užijte. Ať po tom dramatickém začátku máte jen a jen hladký průběh dovolené. Hned bych letěla taky, ale u nás asi letos nehrozí. Takže přejeme krásné počasí, hezký odpočinek a žádné úrazy.

My dneska po prázdninové měsíční pauze jedeme zase na plavčo, snad to bude fajn, uvidíme, co Honzík zapomněl, ale myslím, že nebude problém.

Alčo, Adélce přejeme opožděně k nedělnímu svátku všechno nejlepší, spoustu zdravíčka, štěstíčka, lásky a pohody ve školce i v rodině.

Jk2x 6246
3.9.2007 23:39:10
Nazdárek,

tak já se vám hlásím ze Španělska.

Ale hlavně - Boni všechno nejlepší k dnešnímu svátku a splnění všeho, co si jen přeješ.

Jo a Boni, škoda, že jsem nevěděla že tam na jihu jsi, máme to do Budějek kousek a já tam s dětmi byla až do 28.8.


Tak teď vám musím napsat, co se nám opět stalo. Měli jsme namále s odjezdem. Filípek začal z úterý na středu šíleně zvracet. Pak zvracel ještě během středy a já už to viděla na to, že nikam nejedeme. A to jsem obě dětičky držela v "karanténě" na chatě, aby se náhodou něco nepřihodilo. Ha, ha, ha. No a když se začal Filípek trochu srovnávat, tak jsem začala já. Fakt to bylo hustý, nevěděla jsem, co dřív strčit do záchodu. Jestli pozadí nebo popředí. NO nakonec jsme v sobotu odletěli a jsme tady.

Tak páček shledáček, mějte se moc a moc hezky a já se zase ozvu.
Jo a
Isis (3 děti) 10789
30.8.2007 22:03:56
Ahoj holky,

zdravím! Nějak toho máme poslední dobou moc, nedaří se mi odpočívat s dětmi přes poledne, tak bývám večer unavená.

Boni, jezdíme už 10 let pravidelně do Karlovy Studánky, do hotelu Džbán. Jsme tam moc spokojení, výborně tam vaří (můj muž je gurmán :-)) a hlavně - je tam nádherný čistý vzduch!

Dnes jsem byla s Martínkem na kontrolních odběrech a sedimentace je v pořádku! Tak věřím, že se potvrzují slova docenta Koláře a jeho problémy s nožičkami odezní úplně. 3x ťuk. Hodně se poslední dobou pohybově zlepšil, ujde delší vzdálenosti, začíná střídat nohy do schodů a ze schodů... A konečně se naučil říkat na nočník.

Klárka je naše malá treperenda. Občas nás umí pěkně potrápit svou svéhlavostí, ale je naše! :-)
Zuzanka je stále takové klidné, usměvavé a rozvážné děťátko. Pořád jen kojím, s příkrmy začneme až v polovině září.

Taky už nám začnou aktivity, přes léto bylo jen plavání, teď se přidá cvičení, hudebka atd. Budu muset zapojit organizační smysl, se třemi dětmi už žádná legrace. :-))

Mějte se všechny krásně, buďte s dětmi zdraví a v pohodě.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
29.8.2007 22:49:41
Michel, jsem ráda, že jsi se ozvala po tak dlouhé době. Ať se vám vše kolem domečku daří a také případně i 3.dítka. U nás stále nic ohledně baráčku, to se spíš rozvedeme, než by manžel chtěl do domku, mu to takhle vyhovuje - bohužel pro mě a pro Honýska. Chodí domů jen jíst a spát, tož tak, no.

Isis, když jezdíte do těch Jeseníků, kam přesně? Máte tam svoji chatičku nebo si pronajímáte? Hoď mi sem, prosím, nějaký tip.

Minulý týden jsem byla s Honýskem 4 dny u sestřenky u Brna, má 2 holčičky, bylo to parádní. Od neděle do úterý jsme byli (jako již tradičně na konci srpna) v Českých Budějovicích u kámošky, bylo to super, stihla jsem se na malou chvíli sejít i s krumlovskou Jančou, blbě jsme se domluvily, ale příště to dopadne líp, slibuju, třeba za vámi zase přijedem do Krumlova. Ale setkali jsme se, což je důležité. Byli jsme na výstavě Živitelce, to hlavně kvůli manželovi a Honýskovi, ti byli ve svém živlu a já tam dítko hlídala, aby se neztratilo. Manžel se oba večery setkal se svýma spolužákama, já s kámoškou jsme měly pyžamové party u ní v bytě. Byli jsme i na Hluboké na zámku a v ZOO, prostě super.

Od pondělí nám zase začíná po 2 měsiční přestávce školkovská docházka. Prázdniny byly bezvadné, perfektně jsme si je užili, jen nějak moc utekly. Dva týdny máme již školku otevřenou, já jsem si ale chtěla celé prázdniny s Honýskem užít a ne ho dávat do školky, když nemám práci.

Mějte se a dejte o sobě vědět zase někdo jiný, ju?
michel 15172
21.8.2007 8:53:21

ahoj holky,
zdravím Vás po velice dlouhé době a moc se omlouvám, že mezi Vás nechodím. Snad se někdy polepším.

Dodatečně přeju všem oslavencům, ať velkým nebo malým, ke všem svátkům a narozeninám vše nej nej, ať se máte všichni dobře. Já dodatečně děkuji za přáníčka.

S Mončou jsem si psala SMS, takže jsme se tak nějak "pozdravily", ale pro jistotu ještě jednou přeju příjemný a "ubíhající" pobyt v lázních.

Přiznám se, že jsem Vás vůbec nedočítala zpět, takže o Vás nic nevím, jestli tu třeba nejsou nějaké nové maminy. Pokud ano, zdravím Vás.

No a trochu těch informací od nás - po půl roce jsme konečně sehnali řemeslníky na dostavbu baráku, tak snad už budeme trochu kulturně bydlet. Taky jsem měla v plánu třetí robátko, ale nějak se nedařilo, tak jsem od toho zatím upustila. Uvidíme jak do budoucna, v práci to vypadá tak nějak všelijak, takže by to byla asi jediná záchrana. U nás je momentálně poměrně vysoká nezaměstnanost, zrušili se tu tři obrovské firmy a lidi nemaj práci.

Taky jsem někdy v červnu mluvila s Moonou, má toho taky chudák moc. Tímto se jí zároveň omlouvám, že jsem se už neozvala a výlet jsme nenaplánovaly, protože jsem ještě od té doby neměla volný víkend.

Boni a jak Vy s domečkem? Něco nového?

Taky jsme během léta hodně pobývali v Praze. Už už jsem měla nutkání prozvonit Janču a Renču, ale přišlo mi to strašně hloupý, otravovat tak nějak z minuty na minutu a ještě ke všemu během letních dovolených. Ale holky, naše pobyty v Praze ještě neskončily, takže pokud se Vám rozezvoní mobil - jsem to já, hihi.

Tak holky, budu zase na nějaký čas končit, jednak píšu z práce a to by taky mohlo skončit vyhazovem a jednak, jak jsem nic nečetla, tak už nemám na co reagovat.

Mějte se tu všichni krásně a věřte, že i když sem moc nechodím, tak na Vás
stále myslím.

Zatím ahojda Michel


Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673
20.8.2007 14:17:19
Ahoj holky! Celý minulý týden jsem byla s Honýskem u našich. Ségra jela s rodinou na dovolenou, tak mama chtěla pomoct s domácností. Honzík u našich spával a já jezdila večer domů. Ten běh mezi 2 domácnostmi byl docela vyčerpávající, ale zvládla jsem to. Honýsek tam byl naprosto spokojený, velký dvůr, velká zahrada, bazén, pískoviště, plno zvířátek, ten si to užil. Mama obden chodila do práce, ale já se snažila se s ní nehádat, tak to taky šlo.

Zítra odjíždíme k sestřence k Brnu, snad se počasí umoudří, nějaký den tam pobudeme, přesně ale nejsme domluvené na jak dlouho, možná přijede i ona k nám, má 2 holčičky.

S Mončou jsem se nestihla rozloučit, ale fakt vůbec nestíhám.

A teď resty - přejeme ke svátečku opožděně Zuzance a Klárce všechno nejlepší, dále Alče k svátku, který měla již před týdnem, dále Myšule - Hanče, pokud sem chodí, potom i Michel k svátku.

Potom přejeme i Vojtíškovi od Janči z Krumlova k 2.narozeninkám, které měl ve středu a také ke včerejším 1.narozeninkám Janince pražské, která si teď užívá na chatičce v jižních Čechách. Takže hlavně zdravíčko, štěstíčko, lásku a pohodu.

Tak doufám, že se nezlobíte, ale dřív jsem fakt nestíhala, důležité ovšem je, že na vás myslíme. :o)

Jk2x 6246
15.8.2007 10:38:57
Ahoj opět se loučím, mizíme na 14 dní na chatu k našim na jih Čech.
Kdyby něco jsem na mobilu.
Mějte se hezky a užívejte v pohodě a klidu zbytek prázdnin.
Isis (3 děti) 10789
13.8.2007 19:52:24
Ali,

připojuji se s přáním všeho nejlepšího k Tvému dnešnímu svátku. Pevné zdraví, spoustu lásky a osobní pohody!
Jk2x 6246
13.8.2007 12:36:17
Pro Alču
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 6349  [Dalších 6319 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.