| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Chleba z pekárny

 Celkem 24 názorů.
 a co jako 


Téma: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:00:13)
Už nevím,co dělám špatně...~d~
První den po upečení je chleba vynikající,druhý den se začne drobit a třetí den už nejde ani rozkrojit...Přítel už to jíst nechce,jezdí jako řidič a prý má půlku vždycky pod sebou...~q~
Holky,nevíte některá,cp dělám špatně???Recepty si hledám na netu na Dámě,tak jsem myslela,že jsou vyzkoušené...
A neraďte mi prosím,ať celý chleba sníme v ten první den po upečení~t~~y~Všem díky za rady
 Larinka+3svišti 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:04:14)
jediný,co mě napadá je asi způsob skladování,když chuťově říkáš,že je vynikající~d~
 Zuzčča 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:05:27)
Já si hodne míchám chleba sama a pokaždé dávám jogurt nebo podmáslí a chleba se nedrobí.Ted teda hodne kupuji smesi v Lidlu a ty nám moc chutnají,jen do nich přidávám olivový olej a do ciabati rozpuštené máslo
 Zuzčča 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:06:03)
Já po upečení balím do utěrky a po vychladnutí do sáčku
 Krakatice 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:06:24)
Tak zkus chleba z "pytlíku", prodávají se výborné. Můžeš do nich přidat česnek, olivy, ořechy apod.

Tchyně dává upečený chleba do ošatky a zabalený v utěrce, žádný igelitový sáček.
 a+b+c+d 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:18:54)
Já po vychladnutí dávám do sáčku a vydrží. A také dělám recepty s podmáslím a chleba je krásně vláčný.
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:29:40)
Po upečení taky balím do utěrky,pak do ig.pytlíku,ale stejně je jako veka...prostě neukrojím normální krajíc,nejde to...Někde jsem četla,že každý chleba se peče z hladké mouky,tak to tak dělám.Nemůže to být tím?????
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:30:28)
Jinak jsem pekla česnekový,cibulový,podmáslový,jogurtový,klasický bílý a adělá mi to u všech.....
 kdyzsluncenesviti 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:34:19)
Tak koupit kráječ na chleba. ~t~~t~~t~
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:36:48)
A nebo se vykašlat na pekárnu a chleba si koupit...
Jenže ten zase není tak dobrý....~a~
 kdyzsluncenesviti 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:37:17)
To je fakt. Co máte za pekárnu?
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:38:27)
ECG,obyčejná,ale v tom to myslím není...prostě dělám někde chybu a nevím kde...
 kdyzsluncenesviti 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:40:57)
Jedině zkontrolovat postup. Já dělám podle receptů z mmb a nejraději máme pizza chleba.
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:44:50)
mmb....????To je co prosím??
 kdyzsluncenesviti 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:45:49)
http://www.mimi bazar.cz/recepty.php?id=30

umaž mezeru
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 9:47:14)
Tak děkuju moc~x~,jdu na to,třeba bude konečně po problému!DÍKY
 Lída. 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 10:56:27)
Možná bys mohla přidat trochu víc oleje nebo změnit poměr žitné a pšeničné mouky (žitné dát trochu víc, ale nemělo by jí být víc jak půlka) nebo zkusit recept, kde je vařená brambora. Ale je fakt, že my máme chleba maximálně na dva dny, proto peču menší. V kupovaném chlebu jsou nejspíš nějaké příměsi, aby byl vláčný i po týdnu...
 Jana + 3 rošťáci 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 11:32:14)
www. mimi bazar . cz - vymaž si mezery!!! pak si najdi recepty - pekárna, nebo domácí pečivo
 Králíček4 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 11:45:49)
Já si dělám třeba obyč. kmínový a super nebo si objednávám hotové směsi a peči z těch a taky se dá jíst kolik dní.
 a co jako 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 12:09:09)
Lído-jo, s bramborou jsem dělala taky,ten jediný byl dobrý i delší dobu,dokonce se dal i namazat~t~.Ty ostatní se drolily...
Teď mám v pekárně chleba z mmb,nějaký obyč.kmínový,prý oblíbený,tak snad to dobře dopadne.JINAK VŠEM DÍKY ZA RADY ~;((
 Ivuljenka 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 13:50:34)
Co dělám teda špatně já,když ten chleba je jedlý jen jeden den? Druhý den je to už hnusné ~:(
 Mysterious 


Re: Chleba z pekárny 

(11.7.2010 14:25:26)
Přidávej do těsta vařenou bramboru (vydrží ve slupce vařená v ledničče několik dní), pak bude chleba hezky vláčný.
Já peču v římském hrnci, chleba pěkně vyběhne a po vychladnutí se nedrolí vůbec. Těsto mi zadělává pekárna.
 Anicol 


Re: Chleba z pekárny 

(15.7.2010 22:14:36)
Já si těsto zadělávám sama (1:2 pšeničnožitná hladká mouka, kvasnicový kvásek, voda, sůl, semínka dle chuti, kmín a občas fenykl, taky je dobrý tymián). Když se chleba v průběhu pečení a úplně na konci potírá octovou vodou má krásnou kůrku, v utěrce mi vydrží několik dní, v tomto vedru jenom 3, pak už je to skoro na pilku :-D
 Anicol 


Re: Chleba z pekárny 

(15.7.2010 22:15:45)
A ještě mě napadlo, když necháš těsto vykynout víckrát, je nadýchanější.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.