*Owls* |
|
(1.10.2010 9:20:56) Jak tu o sobě stále píšu, nejsem šoumenka, spíš sucharka... Si musí myslet, že je hodně dobrej, když si dovolí takhle se vyjadřovat o druhých nebo o jejich práci. V takovéhle míře už je to dokonce trapný. To je můj názor, ale vím, že jsem asi v menšině. I v mém okolí jsou lidi, kteří ho žerou a koukají se na jeho pořady... Já si jen říkám, kam to spějeme?
|
bibianna |
|
(1.10.2010 9:25:18) Že jo? Kam to spějeme, když vidíme, co se vaří v hospodách za sračky......
|
Kalamity YANKA |
|
(1.10.2010 9:29:55) No právě a vono to že má někdo prořízlou hubu tomu neuškodí.. jako kdyby přišel a řekkl
"S uctivým hlubokosklonem si vás dovoluji upozornit, čím vás nechci urazit, ale polévka je poněkud slanější" daleko by to nedotáh
|
|
*Owls* |
|
(1.10.2010 9:30:21) No a on to samozřejmě zachrání, ne? Dovol, abych se zasmála. Tak to doopravdy nefunguje. Ale věřím, že si to díky těm pořadům může mnoho lidí myslet
|
binaryy szuká ovci |
|
(1.10.2010 9:32:22) aspoň něco pro to odhalení dělá, jeden člověk svět nespasí, to všichni víme..
|
*Owls* |
|
(1.10.2010 9:33:07) Dobře.
|
|
bien+Kája08/08 |
|
(1.10.2010 21:39:16) moje rec..aspon vim,kam nejit na jidlo..
|
|
|
bravad |
|
(1.10.2010 9:33:39) A proč by to měl zachraňovat?
|
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(1.10.2010 9:37:01) Mně se sprostá mluva nelíbí, ale Pohlreicha jsem sledovala ty archivní díly a všímám si, že čím jsou ti lidi, se kterými se snaží pracovat, větší lemply, tím víc je sprostej. Ti lidi ho jednoduše dráždí. No, někdy to musí být fakt bezmoc, když jde někam pomáhat a teď mu dojde, že ti lidi vlastně nic měnit nechtějí jen ho tam mají jako reklamu. Pokud se k němu někdo choval slušně a dělal, co mu radil, tak byl v pohodě a byl spíš vtipnej než sprostej.
|
bibianna |
|
(1.10.2010 9:59:08)
|
bibianna |
|
(1.10.2010 10:00:52) A ještě mě pobavila hláška:
Jsi shnilej jak bedna jablek.....a byla to pravda - vietnamský pomocník místo aby loupal brambory, tak se zašíval kde mohl anebo telefonoval....takováhle pracovní morálka mě taky dráždí....
|
|
|
Kudla2 |
|
(1.10.2010 10:09:27) Jano přesně... v té školní kuchyni nebyl sprostej vůbec.
V jednom rozhovoru řekl, že takhle se v kuchyních běžně mluví a on jen není pokrytec a řekne to na plnou pusu.
Jinak ho s manželem oba milujeme, hlášky nám připadají vtipné i když sprosté, a myslím, že můžu říct, že zásadně změnil náš pohled na vaření (hlavně to vaření z čerstvých surovin a neuznávání "prášků". Už jsme vyzkoušeli spoustu jeho receptů a je to super .
Je to jeden z mála skutečných profesionálů, kteří jsou dnes na veřejnosti k vidění, je na něm vidět, že má svou práci rád a rozumí jí. Připadá mi smutné, že je tak ojedinělý, že převážná většina mediálních hvězd jsou nafouknuté bubliny, za kterými není prakticky nic.
Takže za mě Pohlreich .
Jo a mimochodem, ten Kristus nebyl NÁHRADNÍ, ale REZERVNÍ
|
Kudla2 |
|
(1.10.2010 10:10:35) .. jo a ještě taky už moc nechodíme do hospod, protože i díky Pohlreichovi tam vidíme spoustu zásadních nedostatků. Radši si uvaříme doma, nebo když už do hospody, tak jednou za čas do hodně dobré.
|
Lea | •
|
(1.10.2010 10:25:16) my si vždycky sedneme a pohledem do jídelního lístku je nám jasno :-D, a přesně víme, co by ZP vyzkusil, aby ohodnotil kvalitu kuchyně...ale taky jsme mnohem víc asertivní a říkáme si...partner požádal v jedné restauraci, zda by mu mohli udělat pizzu bez eidamu, který se nacházel v seznamu ingrediencí ve směsi sýrů - překvapení trochu byli, ale vyhověli...a stal se (partner) ozdobou party se svými pokrmy...je čím dál lepší kuchař , baví ho to, je to fajn sledovat
|
|
Siddhártha |
|
(1.10.2010 13:19:16) Kudlo, já jsem tam ty nedostatky viděla už dříve. Akorát jsem byla frfňa, nebo zmlsaná a pod. Taky jsem si leccos vyslechla, když jsem kečup označovala za sračku a vadilo mi, že je všude. Jistě chápeš, jako jsem měla radost, když to pronesl Zdenek a když kečup vyhodil z okna.
|
|
|
|
Siddhártha |
|
(1.10.2010 13:16:54) Jano, přesně.
Super díl, jak tam byli ti dva chlapi, už asi 50letí, vypadali jako že umí jen přepepřený guláš, přitom se rychle učili, měli zájem, pokorní, a kecy Zdenka uměli normálně vstřebat, odpálkovat...
|
|
|
remus |
|
(1.10.2010 10:48:52) No tak takhle kdyby uvažoval každý, tak nedokáže nikdy nikdo nic a všechno se předem vzdá
|
|
Siddhártha |
|
(1.10.2010 13:14:12) Kamilo, divila by ses, ale více lidí má ted odvahu jídlo vrátit, pokud není kvalitní.
|
|
|
|
Bertina |
|
(1.10.2010 9:35:36) Já mám dojem, že tento druh humoru (jestli se to tak dá ještě nazvat) je určen pro určitou skupinu lidí, kterým se líbí být sprostí, urážet někoho a ponižovat ho. Mně stačily ukázky v televizi, a bylo mi za něj dokonce trapně A že se v hospodách kašle na nějakou hygienu, o jakosti a kvalitě surovin nemluvě? To tak prostě bylo, je a bude, i bez Pohlreicha. Jediné řešení je do hospod nechodit. Oni chtějí hlavně hodně vydělat, a to jde za dodržování všech pavidel dosti pomalu.
|
Ennywan |
|
(1.10.2010 9:38:11) Bertino, tak já osobně se nepovažuju za člověka, kterému se přímo líbí sprostost, urážení a ponižování druhých. Ale pořad sleduju ráda.
|
|
Žžena |
|
(1.10.2010 9:43:02) ¨Mne uráží a ponižuje když jím v hospodě, která má tak nehygienickou kuchyň, jako bylo v některých dílech vidět, když jídlo uvaří takový hovado, kterýmu je jedno, jestli zítra skončím se salmonelou já i moje rodina. Uráží mne, že lidi, kteří dělali kuchaře v mnohých dílech Ano, šéfe za svoji činnost (prací se nazvat nedá) dostávají plat. Že Pohlreich řekne hovno mne neuráží ani neponižuje.
|
zuzini |
|
(1.10.2010 12:10:45) Pod to bych se mohla podepsat
|
|
Roxie |
|
(1.10.2010 13:02:24)
|
|
|
FialoFka |
|
(1.10.2010 9:44:24) Bertino, já sprostá nejsem, nikoho neurážím ani neponižuju, ale jeho hlášky se mi líbí.
|
|
*Owls* |
|
(1.10.2010 9:47:21) Bertino souhlasím. Taky se cítím trapně, když to vidím byť jen v ukázkách. Když jsem ještě nevěděla oč jde a známá mi řekla, ať se podívám, nevěřila jsem očím ani uším Je to trapnost nad trapnost. To je můj názor a nikomu jeho neberu.
|
|
Spadla z oblakov |
|
(1.10.2010 9:52:40) No tak, Bertina, to sa Ti zdá ako riešenie?!?! Nechodiť do hospod? Trošku krátkozraké, nie? To ako - lekári sa v nemocnici nechovajú slušne, tak sa tam nenecháme hospitalizovať? A na úradoch na prívetivú tvár ťažko narazíš, tak tam nepojdeš? Ja viem, že u reštaurácií to je iné, tam chodit vlastne nemusíš, ale ani tak sa mi nezdá ignorácia týchto zariadení ako riešenie. A Zdenkov humor mám rada, hoci v živote niesom vulgárna (možno tak v duchu), a už vobec nenadávam na iných.
|
boží žena |
|
(1.10.2010 9:57:49) já na něj občas koukala i koukám docela ráda, jako můj oblíbenec to vyloženě neni, někdy přestřelí a urážení lidí se mi nelíbí
ale tohle si dát dvakrát, tak si z toho můžu spíchnout slipy se mi líbí nejvíc a nic vulgárního to neni
|
|
|
Bertina |
|
(1.10.2010 10:11:23) Tak pro mne to řešení není, já tam klidně chodím. Ale když Žžena píše:
¨Mne uráží a ponižuje když jím v hospodě, která má tak nehygienickou kuchyň, jako bylo v některých dílech vidět, když jídlo uvaří takový hovado, kterýmu je jedno, jestli zítra skončím se salmonelou já i moje rodina."
tak pro ni jiné řešení nevidím Do kuchyně jako normální zákazník stejně nikdo nevidí, co se tam děje a kdo a jak vaří.
|
enny |
|
(1.10.2010 10:16:56) Kamarádova maminka, měla jít při důchodu na 6 hodin pomáhat do jedné místní vyhlášené restaurace. Vydržela 2 dny, práce byla "proti jejímu přesvědčení". Už jsem to tu někde psala, moje máma také skončila v obchodě, protože na "to" neměla žaludek:(
|
FialoFka |
|
(1.10.2010 10:19:09) Také jsem dělala v restauraci a jednou jsem zažila něco otřesnýho a už bych dělat nešla. Leda do svojí.
|
|
|
Žžena |
|
(1.10.2010 10:21:39) Do kuchyně normální zákazník nevidí. Podle mne je naprosto v pořádku, když NĚKDO do té kuchyně přijde a jasně pojmenuje, co je špatně. A klidně sprostě (slušné jednání šéfa či normální očekávání strávníka evidentně nic neznamenaly), u některých případů fakt nic jinýho než seřvat snad nešlo.
|
Žžena |
|
(1.10.2010 10:24:13) Jinak řešení většiny problémových restaurací v Ano šéfe by bylo nasnadě. Vyhodit "kuchaře" a přijmout kuchaře, tj. takového, co umí vařit. Snažit se těm pacholkům vysvětlit, že takto se v kuchyni nepracuje, byla sice šou, ale o ničem.
|
Kudla2 |
|
(1.10.2010 10:42:45) Žženo, ale v některých těch restauracích byli kuchaři vcelku v pohodě nebo potřebovali jen trošku popostrčit, největší problém byl majitel
|
|
|
|
bravad |
|
(1.10.2010 12:46:36) No ale jestli je jídlo kvalitní a dobré snad poznáš, ne? Já teda koukám jak péro z gauče na názor, že příšerné poměry v hospodách byly, jsou a budou a ani Pohlreich na tom nic nezmění.. To je prostě úžasný postoj. Gratuluju.
|
|
|
|
Siddhártha |
|
(1.10.2010 13:21:52) Bertino, ano, bylo, je a bude, pokud se zákazník nepodívá do kuchyně, pokud nebude chtít za své peníze kvalitu.
|
|
|
|