To jo, myslím, že ve skutečnosti se takhle k lidem nechová. Když byl třeba ten díl se školní kuchyní, byl to úplně jiný člověk, jediné sprosté slovo,které tam zaznělo bylo vůl, a to až někdy v druhé polovině.
Také nemám ráda, když mezi sebou lidi mluví vulgárně, ale v tomhle pořadu se mi to prostě líbí, hodí se to k tomu, pobaví mě to. Fascinují mě některá přirovnání, která pronese, ta by mě jako slušňačku nikdy nenapadla. Holt když jde někdo do reality show, nemůže počítat se zacházením v rukavičkách, jinak by na to nikdo nekoukal. Jiné je to v reálném životě, zrovna včera za mnou v autobuse seděly dvě osoby, které dávaly za každou větu "vole". Když jsem se otočila, byly to dvě krásně upravené namalované mladé dámy tak ve věku 25 let. Z toho je mi na , ne z předepsaného televizního chování Z. Pohlreicha.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.