Žžena |
|
(4.3.2011 9:11:50) Archcibo, nenech se odradit napoprvé. Ono když si člověk zvyklý na kravský mlíko udělá z prášku obyč sojový, tak nadšenej nebude, to je jistý. Doporučila bych nejdřív zkusit nějaký výrobky, co jsou kravskýmu podobnější, člověk si na to zvykne, a pak je v pohodě. Skvělý jsou třeba sojový dezerty Provamel (ale cena je teda ). Naprosto skvělý je ten vanilkový. Mám ho radši než vanilkový z kravskýho mlíka. Pak je třeba dobrý sušený mlíko zajíc se smetanovou příchutí, taky v začátku tak neodradí. Je to jak se všema novýma potravinama, někdy si člověk potřebuje zvyknout, to máš jak když je člověk zvyklej na polotučný mlíko z krámu a dostane najednou rovnou od krávy... mně to čerstvý od krávy třeba strašně smrdí Ale taky bych si časem zvykla.
|
Archciba |
|
(4.3.2011 9:37:41) Díky. Ono taky záleží od koho mlíko "přímo od krávy" bereš Jinak náhražku mléka nepotřebuji, ale docela mě zajímalo, jak to bez mléka jde dělat. Já bez mlíka nefunguju
|
Žžena |
|
(4.3.2011 9:45:08) Archcibo, je jedno odkud to beru. Mně to smrdí od všech krav. Někdo má na to prostě citlivější nos. Taky mi smrdí všechny ovčí a kozí výrobky. Taky jsem si nedovedla představit život bez mlíka. Ale když jsem strávila rok s dávivým kašlem, kašlala jsem až do zblití, nebylo to žádnou infekcí, všechny vyšetření OK, i rentgeny, léky na kašel nepomáhaly... a pak někoho (mmch. homeopata) napadlo, že by to mohlo být mlíkem (moje praktická lékařka myslela že simuluju), a poté, co jsem přestala pít svého půl litru denně, bez kterého jsem si taky nedovedla představit život, tak obtíže zmizely... No prostě ten stav, kdy je Ti fakt blbě, a pak když se uzdravíš, tak se bez té potraviny ráda obejdeš...
|
Archciba |
|
(4.3.2011 10:30:31) To věřím, taky bych se mléka vzdala, ze zdrav. důvodů
|
|
|
|
|