Micuš koukou |
|
(16.8.2011 17:56:26) Nakoupila jsem si v Chorvatsku dalmáckou a mám obavu, že mi v ledničce zplesniví. Je to takový kus, ze kterého mám v plánu vždy něco odříznout, když bude chuť, takže do mrazáku to dávat nechci. Tipuju, že ji zblajznem tak do měsíce, ale nevím, jestli to ten měsíc v té lednici vydrží. Vacupres nemám. Do papíru? Do uzavíratelného boxu? Do mokré slané utěrky? díky díky
|
angrešt |
|
(16.8.2011 18:26:41) Nikdy jsem jí neměla tolik najednou, abychom ji nesnědli do cca tří týdnů. Skladuju ji zabalenou v pečicím papíře v lednici v sýrovém boxu - bez sýrů, pochopitelně. Nezplesnivěla. Ale je fakt, že ji pravidelně vytahuju a odkrajuju, čímž se jí v boxu vyvětrá (box myslím takové to prkénko se skleněným poklopem).
|
Micuš koukou |
|
(16.8.2011 21:08:39) angrešte, díky ... prdnu ji do pečícího papíru pod poklop ... a často ji budem venčit
|
|
|
|