Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 |
|
(5.10.2011 14:17:01) Doma dělám jen na listovém těstě, tu máme všichni moc rádi
Jiné těsto nedělám, to radši objednám pizzu z pizzerie, protože ať je těsto jakékoli, doma si ho neupeču v peci, ale jen v troubě a pizza tak dobrá není. Doma mám dobrou jen tu listovou.
|
Kalamity YANKA |
|
(5.10.2011 14:35:39) hm hm hm... vetsina nazoru prevlada, ze bud listove, ebo kupovane testo. tak to vypada, ze ho asi na chalupu kpupim a doma udelam z listovyho. uz jsem se videla jak Skopkova ze Slunce seno erotika, jak sedi na dvorku a ruce po loket od testa tak dobra, na Skopkovou si budu hrat jindy, no
|
Anni&Annika |
|
(5.10.2011 14:47:53) nejleps je kupovane z Bily, zkusila jsem nekolik obchodu, ale tohle vede...rozbalim na plech a probodam jeste vidlickou...pak dam drcena rajcata /smycham s oreganem, bazalkou a trochou cukru, soli a pepre/ , parmskou sunku, kozi rohy, houby /vetsinou hnede zampony/ a davam 3 druhy syra....mozzarelu, parmazan, pod to strouhany...manzel moc na italskou kuchyni neni, ale tohle on rad.....koukam, ze bych mohla udelat dnes k veceri
|
Kalamity YANKA |
|
(5.10.2011 14:50:49) no kozi rohy vynecham, to by mi doma nikdo nejedl, ale jinak taky opisuju, diky!!!
|
Babsi+2 |
|
(5.10.2011 17:01:29) S listovým jsem skončila příliš drahé. můj recept: do misky rozdrob kvasnice (40g) a posyp je moučkovým cukrem. Až se kvasnice rozpustí, přidej k nim 2dcl mlíka a 2dcl vody (oboje vlažné!!!), 3/4 lžičky soli, 700g hladké mouky a 50g oleje. Pořádně smíchat a asi 10 minut zpracovávat na desce. Po vykynutí těsto rozválím na válu posypaném hladkou moukou a přenesu na olejem vymazaný plech. Z toho množství udělám asi 4 velké plechy. Peču 5-8 minut v rozžhavené troubě. Protože mám plynovou troubu, dávám do ní ještě hrneček s vodou.
|
Kalamity YANKA |
|
(5.10.2011 17:04:59) taky opsano! dekuju za rady vsem, o vikendu neco zkusim jo, na chalupe mame taky plynovou troubu, takze do ceho davas tu vodu? myslis treba malej plechovej kastrulek?
|
|
|
|
Anni&Annika |
|
(5.10.2011 14:52:47) hele, to testo je testo na pizzu.....ja bych listove nedavala....tohle je slabe, uzasne a proste pizzove tak at si pochutnate. A ja mazu pro dite
|
|
|
|
|