angrešt |
|
(7.5.2014 8:12:37) Tj. nebudou od udělání celou dobu v lednici, budou transportované? Ne, nevydrží, je to geniální samoser. Pomazánky patří k hodně rizikovým výrobkům, protože při přípravě se na suroviny sahá, matlá a zanese se tam obrovské množství kontaminace, která se v jen trochu příznivém prostředí (zvýšení teploty při transportu) začne rychle množit.
není problém převézt samostatná vejce na tvrdo, tvaroh, klidně i majonézu (kupovanou originál zavřenou) a uchovávat a pak to na místě smíchat. Vozit pomazánky a skladovat je do neděle je velmi špatný nápad.
|
pearl |
|
(7.5.2014 8:33:26) Angrešr, fakt je to takovy prusvih? Kdyz to vychladi,pak to hodinu poveze v twrmotasce a zase do lednice?
Ja bych teda vezla jen suroviny, pomszanky nam chutnaji jen cerstve, resp. udelam odpoledne, aby se do vecere rozlezela.
|
angrešt |
|
(7.5.2014 8:35:29) Jakékoli přerušení chladicího řetězce je průšvih, termotaška není nic dostačujícícho. Pomazánky jsou extrémně rizikové, zanese se do toho kdeco. Já bych to v neděli nejedla ani zanic. Jo, samostatné suroviny, to není problém, ty by mohly být převezeny i bez termotašky a vydržely by pak i déle než do neděle, dokud se do nich nezanese ta velká zoologická, tak to vydrží (orig. baelní).
|
|
|
Paradox |
|
(7.5.2014 8:41:46) Taky bych si dovezla suroviny a udělala pomazánku na místě. Zamíchat to je otázka pár minut.
|
|
|