terapeutka |
|
(18.8.2014 17:41:50) Máme na zahradě velké množství ostružin, právě se dostávají do svého nejplodnějšího období a denně nasbíráme plnou velkou mísu. Jsou to velké plody, trochu nakyslé, nechutnají úplně stejně jako ty lesní, ale jsou dobré. Nicméně namraženo už máme dost, "posyrovu" jsme už taky přejedeni a co teď s nimi? Kompot ne, zavařuje je tchyně (má jich ještě víc než my) a popravdě nám ty zavařené nikomu nechutnají. Nemáte nějaké tipy?
|
Jana | •
|
(18.8.2014 17:48:40) Peču hrnkový koláč,můžeš i se žmolenkou.
|
|
Signoret |
|
(18.8.2014 18:02:22) Před lety jsem z nich dělala sirup, byla jedinečná a hlavně nerosolovatěla. Recept ale nedám z hlavy dohromady, mám ho na chalupě.
|
|
|