MJana |
|
(21.5.2017 23:13:44) Poradíte mi co dělám špatně? Z každé strany slyším, jak všichni ohřívají knedlíky v mikrovlnce, ale mně tam vždy ztvrdnou. Co dělám špatně? Knedlík nakrájím, vložím do sáčku, ten propíchám a dám na 3 minuty. A jsou jak kámen...... Jaký je postup? To to tam špatně dám (nechávám nakrájené vedle sebe) nebo ohřívám dlouho?
Je pravda, že již se mi stalo, že i v hrnci mi ztvrdly. Že by špatný výrobek
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(21.5.2017 23:20:12) Ohřívám normálně na talíři spolu s masem. Nestalo se s nima nikdy nic.
|
|
Bellinka |
|
(21.5.2017 23:40:44) Ty jo, nikdy jsem neslysela, ze by knedlíky ztvrdly v mw nebo dokonce v hrnci...
Ja je dam do pytliku, ten zvolna zavazu za usi, nepropichuju a dam do mw tak na minutu asi, pak prip.pridam, dle omaku. Ale 3 minuty tam rozhodne nejsou.
|
|
Slonisko |
|
(21.5.2017 23:44:49) Tři minuty mi přijde moc, já je trochu navlhčím, dám do mikroteňáku a ohřívám tak minutu. Nebo je přikreju omáčkou a ohřívám přímo na talíři.
|
januska.1 |
|
(22.5.2017 0:44:15) Ohrivam je v mikrovlnce v paraku a jsou krasne nadychany.Kdyz specham,tak jen na taliri.Napred ohreji napr.omacku s masem,pote pridam knedliky a hreji jen chvilicku,ani ne pul minuty.Ztvrdnou Ti proto,ze je tam mas zbytecne dlouho.
|
|
|
Lída+2 |
|
(22.5.2017 4:52:09) Zkus si sehnat jiný recept a uvařit si je podle jiného.
Pravda je, že občas někde jím knedlíky a nestačím se divit....kde takový tvrdý věci zvládnuli vyrobit......
Moje babička razila heslo, že polovina úspěchu je v kynutí....vždycky jsem se jí jako malá školačka smála, ale nyní ji dávám za pravdu.
I buchty jsou tvrdé, pokud se nenechají pořádně vykynout.
|
|
Eudo |
|
(22.5.2017 7:40:50) 3 minuty je desne dlouho. Jinak zalezi na tom, kolik najednou. Jinak ti ztvrdne cokoli.
Zalezi na mikrovlnce, jaky ma efekt, potom kolik toho najednou ohrivas. Ja knedliky vzdycky delam predem, zmrazim je, potom v lednici necham roztat a misu s knedliky - nekolik porci najednou - ohrivam postupne. Na celou misu 2 min na nejvycci effekt, potom zkontroluju, obvykle trochu prerovnam a doohreju. Nekdy dam vedle malou sklenicku s vodou, aby se proparily.
Jednu porci jidla se vsim vsudy a 4 knedliky nejvys 2 min.
|
|
Pruhovaná |
|
(22.5.2017 8:33:18) 3 minuty je moc dlouho, ale možná máš spíše tvrdý knedle i před ohříváním.
|
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(22.5.2017 9:08:06) Já tam ještě cáknu trochu vody. A tři minuty neohřívám ani polívku, tak půl minuty musí stačit.
|
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(22.5.2017 12:56:14) chybí ti tam voda - nejlépe se ohřívají na pařáčku s horkou vodou pokud v pytlíku, tak nacákat trochu vody do toho pytlíku a ohřívat jen krátce...
|
|
Gabi444 |
|
(22.5.2017 20:15:08) To co popisuješ dělám s kostičkami z čerstvého rohlíku, když je chci vysušit na křupavé krutony do salátu.
|
|
Fren |
|
(22.5.2017 21:40:18) když knedlíky ohřívám v MT v sáčku,tak ten sáček nejdřív propláchnu vodou,at jev něm vlhko,a pak stačí i minutka.
|
|
šipková |
|
(23.5.2017 0:41:12) Přidat do toho trochu vody a ohřívat jen chviličku.
|
|
|