Já víkend opět zahájila včera, návštěvou workshopu pletení z pedigu, začali jsme se učit pokročilejším technikám, pracuji na košíčku s rukojetí.
Dneska jsem měla dovolenou, byli jsme s mužem jednak na velkém nákupu, pak ještě koupit nějaké další věci. Sestavovali jsme novou skříňku. Pak jsem se šla ještě projít podzimní přírodou a opět nasbírala nějaké kaštany, možná z nich něco vytvořím, zatím jsou v ošatce.
Teď večer budeme nejspíš dělat smaženici, už nám ty houby přerůstají doslova přes hlavu, teď o víkendu na ně už ani nepůjdeme, bo máme už i sušené, řízky byly několikrát, to samé omáčka, polévka.
Zítra se dopoledne chystám do knihovny, udělat si relax, počíst časopisy a půjčit novou várku knížek.
Vrátím se včas, protože mě čeká ještě smažení bramboráků, k tomu zelí a uzené.
Jestli budeme mít štěstí, tak až zítra pojede muž před prací pro pečivo, tak by mohli mít třeba vinnou klobásu, nebo prejt nebo jitrnice, tak by něco z toho koupil, tím by byl nedělní oběd jasný.
No a zítra odpoledne obvyklé kolečko, praní, úklid.
Dcera bude u babičky a muž přijede kolem poledne z práce.
V nedělí kromě vaření bychom mohli zajít do cukrárny, nebo zajet do krajského města na film Joker, což chce vidět hlavně dcera. A pokud nepojedeme tuto nedělí, tak příští týden, protože ve škole budou mít nejen prázdniny, ale na to naváže i ředitelské volno, tak bude třeba vymyslet program.
No a v neděli podvečer opět tance, během dne hobby a cestovní pořady v TV.
A ještě jsem si asi před týdnem přivezla z Actionu sestavovací překližkové domečky, na kterých se budu moct kreativně vyřádit, tak možná zatím jeden zrobím.