Len |
|
(21.9.2017 8:53:55) Mam Panasonic, uz druhy, jsem spokojena. Krome toho mam robot, coz je urcite lepsi hlavne na ten chleba, ale nekdy se mi proste nechce, tak strcim ingredience do Pany a je to. Ma program na kvaskovy chleb, jiny nepecu. A jak pise Kopriva, casto delam celozitny, ktery se jen mirne zamicha, naopak se nesmi premichat, strcim do formy a je to. Nicmene i pekarna u nas najde vyuziti, testo na pizzu a sladka testa jinak nedelam a deti ji jen toastak, coz je jeji obor.
|
žiraf |
|
(21.9.2017 15:37:57) Můžeš dát recept na ten celožitný? Mně vždy vyšel hodně hutný, jako by "lepkavý". Možná je problém v tom, že se - jak píše - nesmí moc míchat. Díky.
|
Len |
|
(21.9.2017 16:35:53) Ziraf, delam tenhle, nebo jeho obdobu s celymi zrny: http://www.maskrtnica.cz/celozrnny-zitny-chleba-pro-vsechny/
Dulezite je nechat ho alespon tech dvanact hodin po upeceni stat pred krajenim. Hutny docela je, zitny takovy byva. Zase neskutecne dlouho vydrzi. Delam ho ze zitneho kvasku a zitnych vlocek, jinak celozitny byt nemusi, pak je asi trochu lehci.
|
|
|
|