Zasjaj. |
|
(18.10.2019 18:15:51) Neporadim, ale prifarim se. Mate naky remoskovy recept, aby to nebylo moc mokry? A taky rychly a jednoduchy Co jsem nasla na netu, mi vubec nechutbalo, diky, diky
|
breburda71 |
|
(18.10.2019 19:25:58) Zasjaj, dělám tuhle buchtu:
1 hrnek cukru krupice ( hrnek asi 250 ml) 5 vajec
chvíli šlehat
1 prášek do pečiva rum 1 hrnek mléka 1/2 hrnku oleje 2 hrnky polohrubé mouky
remosku vymažu a vysypu pol. moukou, do třetiny těsta přidám kakao, nejdřív naleju bílé těsto, na to cik cak hnědé..a peču, dokud to není upečené ( musí se kontrolovat, remoska peče rychle)
pak se to dá různými polevami polít, nebo rozříznout a naplnit,je to základní těsto, které mám do remosky vyzkoušené..Nebo do těsta přidat ořechy atd..
|
|
Zasjaj. |
|
(18.10.2019 20:20:58) Madelaine aaa to je my nejoblibenejsi, ale delam s ovocem misto marmelady a zmolenkou A to z ty remosky nebylo dobry vubec Tak ze bych zkusila tohle
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(18.10.2019 20:26:50) V remosce jde všechno i štrůdl, když se stočí.
|
|
|
|