Alena + V+K 12/99 + J 2/04 |
|
(4.4.2005 11:21:45) Ahoj, byl mi půjčen římský hrnec, ovšem bez receptů. Používáte jej některá ? Kdyžtak písněte receptík. Moc díky
|
zdenka a dva kluci | •
|
(4.4.2005 14:34:40) mam doma,je skvely.Zalezi co v nem chces varit,ja zapekam.Treba:nahazu naspod brambory,nato cibuli,opecene mlete maso,zase brambory,a porad dokola.strcim do trouby a za hodinu je hotovo.Pecene maso -lepsi sem nikdy nejedla.
|
zdenka a dva kluci | •
|
(4.4.2005 14:51:11) hovezi vyvar:zebra,korenova zelenina vcelku,cibule,cesnek,sul,voda,teplota 225c,doba pripravy 120minut. Kure:cibule,cesnek,gril.koreni,sul,jablka dovnitr kurete,lzice jablecne stavy a medu,teplota 190c,doba prip. 80-90min. Veprove kotlety s bramborem na slehacce:kotlety s kosti,syr.brambory na ctvrtky,cesnek,cibule,kmin,paprika,zampiony,slehacka na zaliti,sul,tepl.190c,80-90min. Peceny pstruh:pstruzi,sul,kmin,bazalka,platek masla do kazde ryby,tepl.200c,30-40min. Kdyz dodrzis teplotu a dobu nemusis jidlo vubec kontrolovat.Recepty jsou vyzkousene.Doufam ze to bude stacit.Moznosti je strasne moc musela bych se upsat.At se to zdari
|
|
|
Alena + V+K 12/99 + J 2/04 |
|
(4.4.2005 20:57:03) Díky!
Ještě se zeptám - je na to spec. kuchařka, nebo jste zkoušely své obl. recepty.
|
zdenka a dva kluci | •
|
(5.4.2005 8:20:37) skousela sem i vlastni recepty,nekdy se povedly nekdy ne.Kucharka je urcite dobra protoze tam je teplota a doba pripravy.Na centrumu kdyz zadas rimsky hrnec tak ti to najde nejake kucharky ktere si muzes koupit.Ty recepty co jsem ti napsala jsou s casopisu test,testovali jak hrnec pece.Hodne ho chvalili.
|
|
|
|