| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

4.4.2005 14:51:11 zdenka a dva kluci

Re: Římský hrnec

hovezi vyvar:zebra,korenova zelenina vcelku,cibule,cesnek,sul,voda,teplota 225c,doba pripravy 120minut. Kure:cibule,cesnek,gril.koreni,sul,jablka dovnitr kurete,lzice jablecne stavy a medu,teplota 190c,doba prip. 80-90min. Veprove kotlety s bramborem na slehacce:kotlety s kosti,syr.brambory na ctvrtky,cesnek,cibule,kmin,paprika,zampiony,slehacka na zaliti,sul,tepl.190c,80-90min. Peceny pstruh:pstruzi,sul,kmin,bazalka,platek masla do kazde ryby,tepl.200c,30-40min. Kdyz dodrzis teplotu a dobu nemusis jidlo vubec kontrolovat.Recepty jsou vyzkousene.Doufam ze to bude stacit.Moznosti je strasne moc musela bych se upsat.At se to zdari
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Římský hrnec Alena + V+K 12/99 + J 2/04 4.4.2005 11:21
*Re: Římský hrnec zdenka a dva kluci 4.4.2005 14:34
**Re: Římský hrnec zdenka a dva kluci 4.4.2005 14:51
*Re: Římský hrnec Alena + V+K 12/99 + J 2/04 4.4.2005 20:57
**Re: Římský hrnec zdenka a dva kluci 5.4.2005 8:20

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.