EvaaNiki |
|
(6.4.2005 18:51:07) Ahojky to jsem zase já.Mohla jsem to připsat k tomu dotazu s broskvema, ale uplně jsem na to zapomněla.Chtěla jsem se ještě zeptat na pohanku. Dneska jsem koupila pohanku (Pro Bio) loupanou.Jak se to vaří, můžu to přidat do zeleninové polévky a kolik.Můžete mi ještě poradit pokaždé když mixuju zeleninu na polévku vyjde mi z toho kaše.Co dělám blbě, kolik tam mám dát te vody????Díky moc
|
Méďulka |
|
(6.4.2005 19:09:58) Pohanky staci dat hrozne malo, hodne zvetsi objem. Davam na 1 dil pohanky 1.5 dilu vody, zaleju, povarim 2-3 minuty, pak uz nemichat a nechat v teple pod poklickou (nemusi byt pod perinou, staci nechat na sporaku) 30minut stat a hotovo.Jinak kdyz potrebuju jen na zahusteni zeleninky, tak k ni nasypu pohankove vlocky (mam od ProBio-jsou ve zdrav, vyzive), ty uz se ani nemusi varit, necham je jenom chvilku nasaknout vodu ze zeleniny a pak to rozmixnu a male to moc chutna. :-)
Jo a jeste ti poradim,chutove je lepsi pohanka bile nebo naruzovele barvy. Byva jeste tmava hneda, ta ale pry chutove neni moc dobra.A jinak recepty z pohanky a spol. jsou na www.probio.cz
|
M. | •
|
(7.4.2005 9:19:08) A ještě se musí pohanka před vložením do vody,pořádně propláchnout ,aby se odstranily případné plísně a škodliviny,i když je to z bioprodukce.To se musí i u jáhel, vloček atd..
|
|
|
|