| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

6.4.2005 19:09:58 Méďulka

Re: Pohanka

Pohanky staci dat hrozne malo, hodne zvetsi objem. Davam na 1 dil pohanky 1.5 dilu vody, zaleju, povarim 2-3 minuty, pak uz nemichat a nechat v teple pod poklickou (nemusi byt pod perinou, staci nechat na sporaku) 30minut stat a hotovo.Jinak kdyz potrebuju jen na zahusteni zeleninky, tak k ni nasypu pohankove vlocky (mam od ProBio-jsou ve zdrav, vyzive), ty uz se ani nemusi varit, necham je jenom chvilku nasaknout vodu ze zeleniny a pak to rozmixnu a male to moc chutna. :-)

Jo a jeste ti poradim,chutove je lepsi pohanka bile nebo naruzovele barvy. Byva jeste tmava hneda, ta ale pry chutove neni moc dobra.A jinak recepty z pohanky a spol. jsou na www.probio.cz
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Pohanka EvaaNiki 6.4.2005 18:51
*Re: Pohanka Méďulka 6.4.2005 19:9
**Re: Pohanka M. 7.4.2005 9:19

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.