holkamodroočka | 156337 |
20.11.2023 17:52:15
My taky tak. Visí na suché půdě v prodyšném pytli. Louskáme až když je čas.
|
Stáňa * | 7932 |
![]() |
20.11.2023 11:35:05
Rozložené na plechách nebo lněných prostěradlech.
Mamka suší vyloupené a pak mrazí. |
Dooly. | 12201 |
![]() |
20.11.2023 10:49:10
rozprostrene na vicero plechach a polozene na podlahu okolo kamen
|
Monika | 123907 |
20.11.2023 9:58:24
No jo, mě by ani nenapadlo sušit ty vyloupané - čerstvé vyloupané bych totiž nejspíš hned snědla
![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
20.11.2023 9:19:07
Rodinová, my taky tak
![]() |
Rodinová | 140078 |
![]() |
20.11.2023 9:16:02
Susim nevyloupame, loupu az teprv ususene
![]() |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
![]() |
20.11.2023 7:46:29
V sušičce na ovoce, případně profouknout na mírně teplý horkovzduch v troubě.
|
Dlask | 84460 |
![]() |
20.11.2023 6:55:54
Jaké máte zkušenosti , kde se vám nejlépe sušily?
|
apo-lena | 159305 |
19.11.2023 23:03:44
Děkuji. Ostružiny nám rostou na zahradě. I ty divoké. Příští rok to vyzkouším.
Citrón jsem k rybízu nedala, ale k třešním ho zkusím. |
darinaa | 155453 |
19.11.2023 22:35:34
Pečený čaj rozhodně nezavařuju, vždyť se to peče při 160 a více C, přendávám hned do sklenic. Vydrží i dva roky, déle nevím, tolik toho nemám.
Základ mám jablka, citron a koření, k tomu buď bobule nebo švestky nebo hrušky. Chuťově i barevně vycházejí nejlépe ty bobule (borůvky, maliny, ostružiny, rybíz). Švestky byly takové rozblemcané a hrušky nevýrazné, ale ono to vše stejně přebije koření, nakonec jsme s chutí vypili vše. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.