Otázka
Odpověď
Výběr pečiva
5.6.2007 20:23:02 Jana
Dobrý den,
snažím se zhubnout a celkem se mi i daří. Mám dotaz ohledně pečiva, stále tápu v tom, které je "nejdietnější". Je mi jasné, že tmavé je zdravější než bílé, ale když chci v pečivu přijmout co nejméně kj, tak po čem sáhnout? Jím většinou "polystyreny";-) od Racia, ale k něčemu bych raději čerstvé. Poradíte mi?
Ještě jsem se chtěla zeptat na celozrnné pečivo u dětí. V jedné Vaší odpovědi píšete, že se dětem nemá dávat, protože má hodně vlákniny, tak bych chtěla vědět od kolika let už je vhodné a když dám 3 a 5 letému dítěti lněný rohlík k snídani či k večeři, uškodí jim to nějak? Děkuji za odpovědi
snažím se zhubnout a celkem se mi i daří. Mám dotaz ohledně pečiva, stále tápu v tom, které je "nejdietnější". Je mi jasné, že tmavé je zdravější než bílé, ale když chci v pečivu přijmout co nejméně kj, tak po čem sáhnout? Jím většinou "polystyreny";-) od Racia, ale k něčemu bych raději čerstvé. Poradíte mi?
Ještě jsem se chtěla zeptat na celozrnné pečivo u dětí. V jedné Vaší odpovědi píšete, že se dětem nemá dávat, protože má hodně vlákniny, tak bych chtěla vědět od kolika let už je vhodné a když dám 3 a 5 letému dítěti lněný rohlík k snídani či k večeři, uškodí jim to nějak? Děkuji za odpovědi