22.4.2009 13:42:21 Simeona a 3
Re: Uspávání miminka - odříhnutí a časté buzení
Zrovna s tím taky bojujeme, malá je celý den zlatá, napapá se, kouká a pak chce uspat- spí v kočárku, usne mi v náručí, v autosedačce, v Manduce. Jen ta večerní postýlka nám jaksi nejde.
Nám kojení vychází zhruba na 6 večer,kolem 7 koupeme a pak do postýlky. Taky jsem ještě před týdnem znovu kojila, jediný výsledek byl že mi Aninka chtěla viset u prsu až zhruba do 11, jakmile jsem ji sundala, nastal řev. Držela jsem a držela, máme taky staršího synka, aby ho nebudila. Dokonce jsem si myslela že má fakt večer hlad a já nemám mlíko či co.
Předevčírem usnula krásně, pochovala jsem ji do uklidnění, zazpívala, dala pusinku na čelíčko a položila do postýlky, kde jsem ji chvilku hladila po hlavičce, usnula jedna radost. Včera stejný postup, malá křičela asi 20 minut, chtěla fakt dojíst a pak při stejném postupu jako předevčírem řvala asi půl hodiny, já se k ní vracela, ale nebyla jsem ani schopná ji uklidnit.
Snad bude dnešek lepší.
Pro odpůrce vyřvávání- mně taky nedělá žádnou radost když slyším malou plakat, ale celý měsíc od návratu z porodnice jsme se ji snažili uspávat chováním, kojením do zblbnutí, nic nepomáhá, křičí i v náručí. Jediným výsledkem jsou moje pošramocené nervy, protože na ruce dokáže řvát klidně ty 2-3 hodinky do dalšího kojení. Teď je další kojení až kolem 3 ráno

Odpovědět