| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nevěra

20.5.2009 14:32:03 taky takova

Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se

Resila jsem neco podobneho, akorat si myslim, ze na sex ani nedoslo. Taky byl "MD" (nejak nevim, co to ma znamenat, ze by "muj drahy" :-) ) dost prekvapeny, kdyz jsem mezi reci utrousila, ze o tom vim. Ale bylo mu to jasny uz predtim, taky tolik kytek jsem nikdy jentak nedostala - ti chlapi jsou taaak pruhledni. A malyho hlidal, jen se z nej kourilo, doma pomahal, vlastne to bylo fakn :-) A udelala jsem to, ze jsem mu co nejvic davala hlidat dite a pak jsem ny tyden odjela i s malym ke kamaradce, aby videl, o co by mohl prijit. A je klid, zjistil, ze mu za to stojime. Taky jsem sepsala takovy povidani, co v nasem vztahu vylepsit a doprovodila otazkou, co jemu naopak chybi. A jestli si uvedomil, ze mu toho bude chybet daleko vic, az s malym odejdu.

Mozna jsem to mela resit rozhovorem z oci do oci, ale proste jsem nemohla. Vedela jsem, ze bych nedokazala zustat v klidu, bud bych brecela, nebo se vztekala, navic bych se pravdepodobne pozvracela, protoze se mi fakt dela fyzicky spatne, jen na to pomyslim. Tohle je proste ubohost, to se nedela. On vi, ze ja jsem pomerne dost tolerantni, ale v tomhle zas celkem razantni - jestli chces mit slecnu (a je mi jedno na co), tak prosim, ale ja u toho nemusim asistovat.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Jak ustát nevěru a nezbláznit se Klár@ 20.5.2009 13:0
*Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se Kalamity YANKA 20.5.2009 14:6
*Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se Klár@ 20.5.2009 14:10
**Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se Martina 20.5.2009 16:7
*Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se Irene 20.5.2009 14:16
**Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se diddina 20.5.2009 14:20
**Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se taky takova 20.5.2009 14:32
*Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se pavla 20.5.2009 14:52
*Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se pavla 20.5.2009 17:23
*Re: Jak ustát nevěru a nezbláznit se Eva dva kluci 11.8.2009 19:30

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.