Ahojky, tak dneska teplota v poho 36,6, tak nevím, včera byl hodně rozlítanej, když jsem ho měřila...někde jsem četla, že teplota by se správně měla měřit po 15 minutách klidu, což u nás je ale jen buď po spaní, nebo když ho vyndaám z kočárku, jinak neposedí, řádí, už běhá, takže pád za pádem - je to divoch...Jestli už nebude teplotka, asi to ututlám, přeci jen je do operace ještě 2,5 týdne...Ale máš pravdu, správěn by být neměla vůbec, ale to u nás nehrozí...Hlavně teplota je většinou příznakem nějaké nemoci, ale u něj ne, prostě ji občas má a pak nic...
To malému odsáváš, když má rýmu?? Tobík to nesnáší, ale taky jsem odsávali, někdy i 3x denně, ale pak už jen ráno a večer a nakonec jen večer, ale je to boj, manžel drží, já odsávám a sousedi si musí myslet, že ho vraždíme...
Ono se řekne rýma - to nic není, ale já osobně s ní mám takové zkušenosti, že z ní mám dost strach...několikrát jsem měla zánět vedlejších nosních dutin, dělali mi punkce čelistních dutin apod....To jsme pak byla 2 měsíce doma ze školy a nemohla, spát, jíst, ztratila jsem čich, huhňala jsem, že mi nešlo rozumět...tak se vždy bojim, aby to malýmu taky nepřešlo, buď do oušek, nebo do dutin...takže radši odsáváme, i když někdo říká, že se má odsávat jen v nejhorších případech...no nevím...